Viser forsikringsbeløbet for hvert aktiv, der er registreret for hver police. Det er forsikringsrelaterede summer, som du har bogført fra en kladde.

For at kunne bestemme hvad der vises i matrixen, skal felterne i vinduet Forsikringssummer pr. anlæg udfyldes.

Datofilter

Her kan du angive det datointerval, der skal vises oplysninger for i vinduet. Du kan justere oplysninger i feltet ved at klikke på Forrige periode og Næste periode.

Afrundingsfaktor

Her kan du vælge en afrundingsfaktor for beløbene i kolonnerne. Hvis du f.eks. vælger 1000, vises alle beløb i tusinder.

Du kan vælge forskellige tidsintervaller i feltet Vis efter.

Under Vis som felt kan du vælge en af følgende indstillinger, som angiver, hvilken type beløb der skal vises i kolonnerne: Bevægelse viser bevægelsen for hver perioden, mens Saldo til dato viser saldoen den sidste dag i hver periode.

Klik på Vis matrix for at se matrixen.

For at se de anlægsposter, der indgår i et beløb, skal du klikke på beløbet.